Ένας ξενώνας χτισμένος σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Τζουμέρκων, δουλεμένος με πέτρα και ξύλο, σας περιμένει να τον επισκεφθείτε και να απολαύσετε τη διαφορετικότητα του βουνού σε κάθε εποχή. Ο συνδυασμός των υπηρεσιών του ξενώνα μας και της εκπληκτικής σε ομορφιά φύσης προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών που σίγουρα θα σας συναρπάσει.

Το περιβάλλον διακρίνεται από μια αισθητική που σπάνια συναντάς. Η φύση στα Τζουμέρκα μοιάζει να σε υποδέχεται στο κατώφλι του σπιτιού της, στολισμένη με τα ομορφότερα στολίδια της, χαρούμενη, γελαστή, φιλόξενη. Ο ξενώνας λειτουργεί όλο το χρόνο και μπορείτε να χαρείτε την ομορφιά της κάθε εποχής, αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας ή τις ολιγοήμερες εξορμήσεις και αποδράσεις σας.

Το “Καταφύγι” εδρεύει στα Τζουμέρκα Άρτας και ανήκει στον κ. Πανούτσο Χάρη και στην κ. Ντανέλη Βάσω για αρκετά χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί φροντίζουν για την ευχάριστη διαμονή και σίτιση των φιλοξενούμενων. Είναι πρόθυμοι να δώσουν πληροφορίες στους επισκέπτες ώστε οι τελευταίοι να μην παραλείψουν να δουν κάθε ομορφιά της περιοχής.

Αυτό το κατάλυμα εκτιμάται στο www.booking.com ως το καλύτερο μέρος με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Καταρράκτη! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.